Nesling schaduwdoek

Bent u op zoek naar een mooi Nesling Schaduwdoek? Dan bent u bij Schaduwdoeken-online.nl aan het juiste adres. Wij leveren verschillende soorten Nesling Schaduwdoeken, zodat er altijd wel een model is wat past bij uw wensen en uw tuin.

Waarom Nesling Schaduwdoek?Nesling schaduwdoek

De Nesling Schaduwdoeken beschermen tegen schadelijke UV stralen van de felle zon en geven uw comfort door schaduw in uw tuin te bieden. Daarnaast is een Nesling Schaduwdoek ook nog is zeer modern en stijlvol, waardoor u een hippe schaduwplek creëert boven de kinderspeelplaats, het zwembad, de auto of het verblijf van uw dieren. Op deze manier kunt u genieten van uw tuin en van de schaduw.

Nesling, efficiënt en kwalitatief

De Nesling schaduwdoeken zijn van hoge kwaliteit. Het doek is zeer sterk HDPE geknoopt doek van geweven polyester, waardoor dit materiaal geen vuil aantrekt en een zelfreinigend vermogen heeft. De regen spoelt het vuil eraf. Mede hierdoor is het een ideaal doek voor buiten in de tuin. Ook is het doek schimmelwerend, waardoor het langer meegaat en minder onderhoud kost.

Daarnaast is een Nesling schaduwdoek zeer efficiënt, omdat het aan uw huis of gevel geplaatst kan worden, maar ook aan palen. De juiste montage zorgt ervoor dat het Nesling Schaduwdoek bestand is tegen regen en sterke wind. Wij adviseren u graag in de maat, kleur en het soort schaduwdoek. Als de standaardmaten niet goed zijn voor u, bieden wij uiteraard ook maatwerk. Wij verzorgen de complete montage, inclusief de benodigde materialen.

Een Nesling Schaduwdoek in uw tuin

Door ons uitgebreide assortiment is er altijd wel een schaduwdoek wat past bij uw interieur en tuin. De Nesling schaduwdoeken zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder:

  • Zand
  • Antraciet
  • Gebroken wit
  • Zwart
  • Terracotta
  • Lime groen

Het is belangrijk dat u kiest voor een doek wat aansluit bij de stijl van de rest van de tuin, maar ook dat u iets kiest wat past bij uw wensen. Bent u benieuwd naar ons aanbod schaduwdoeken en naar wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.

 

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht